Facos, Prida, fanc you, phiphtyphibe

                                                 
(=Tacos, Frida, Thank you, fiftyfive. Vi ar alltsa i landet dar invanarna har lite svart for bokstaverna T & F, Indonesien!)

Vi har nu befunnit oss pa en av de basta platserna pa jorden i drygt en vecka; Gili Trawangan Island. Vi hade planerat att stanna i 3-4 dagar, men men plotsligt hade det gatt 8 dagar och vart malariatablettsforrad hade tagit slut sa vi var igar tvugna att lamna lilla paradiset. Vad har vi da gjort? Vara hektiska dagar sag alla mer eller mindre ut som foljer: vakna, ata varldens godaste citronpankaka, dra sig till stranen, sola, bada, hanga med gotlanningarna (Ylva, Tobbe, Johan, Johnny och Anna, som for ovrigt satte guldkant pa vara dagar pa on<3), kaka, se pa film pa bio-restaurangen och efter det stupa i sang. Nagra undantag fanns dock! Tva formiddagar brot vi monstret och gav oss ner i det bla igen. Vi behover val inte ens namna hur grymt det kandes att dyka igen?! Vi hade turen att bade se blackfisk, haj, babishaj och en jattemanta! En annan formiddag hyrde vi snorklingsutrustning och tillsammans med gotlanningarna kikade vi ner pa jatteskoldpaddorna strax utanfor on.

       
Steker....                              ....o plaskar i paradiset                 Livet pa en pinne!

        
    Brakmaltid med                   Biovisning:                        
      Gottisarna                       Benjamin Button               

 
Det ar tur att man har ett generost insektsmedelforrad
nar Herr Megaspindel halsar pa.

 
Var svenska instruktor John o Dreamteam pa vag ner!   Basta stunden pa dagen - Lemonpancake

Gili trawangan ar den storsta av de tre Giliorana, men ar anda inte storre an att man vandrar runt den pa 90 minuter. OCh det var precis vad tvillingarna gjorde tva ganger med start klockan 6 pa morgonen i soluppgangen  och avslutades med en latte pa Coco cafe. Snacka om fin start pa dagen. Hanna lyckades oxa pallra sig upp en av dagarna for att kika pa soluppgangen fran piren. Solnedgangar fick vi oxa se nagra stycken. Tre gangen besteg vi den lilla kullen i mitten pa on och vi fick se solen ga ner  bakom vulkanen pa grannon laaaangt darborta; Bali. 

   
         Soluppgangpromenad med Lattebeloning.                 Solnedgang bakom Bali och fullmane.

Vi bodde pa ett helt okej boende med varldens baste vardinna som som sagt tillagade den godaste citronpankakan man kan tanka sig. Boende inkl. frulle kostade 24 kr/natt. Det ar nog det mest prisvarda boendet vi kommer att fa pa denna resa!

Nu ar vi tillbaka pa Bali, men denna gangen i en stad som heter Ubud. Idag ar nagon slags helig helgdag sa alla ar uppkladda och overallt pagar sma religiosa cermonier. I och med detta ar oxa de flesta butiker stangda till var besvikelse. Men vi har iaf gjort nagot bra med dagen! Vi tillbringade ett par timmar bland de maaaanga aporna i Monkey Forest. Imorgon ska vi pa en guidad cykeltur bland risfalt, tempel och smabyar strax utanfor Ubud, det ska bli spannande! Pa fredag har vi anmalt oss till en matlagningskurs som vi betalade misstankt lite pengar for hmm....  Efter kursen drar vi tillbaka till Kuta beach igen for att festa slappa och shoppa de sista dagarna i Inonesien! Tisdag 24 flyger vi via Jakarta till Kota Kinabalu, Borneo! Och tva veckor senare, den 6 april, drar vi aker osterut, till Filippinerna. Har moter vi upp Hannas Daniel! Runt den 14 Maj flyger vi fran Manilla till Osaka, Japan, dar vi tillbringar vara 2 sistra veckor. Hemfard sker fran Tokyo den 31 Maj.

Vi har alla drabbats av en slags "trott-sjuka", vi blir astrotta och lite halvfebriga o halvkassa i vara sma magar, men har da tillfrisknat inom loppet av 24h, sa da kan man ju faktiskt inte klaga!

Ha det fint!! Kramar Prida, Nini & Hannah 

Ps. For er som inte vet, det gar att skriva snalla kommentarer till vart inlagg om ni onskar. Klicka pa lanken "kommentarer" under inlagget, skriv nagot o sa enkelt va det =)

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej pussgurkor!

Ja, snacka om paradis där ja! Era små livsnjutare!

Idag är det första riktiga vårdagen i Stockholm och helt plötsligt känns vardagen lite lättare. Kanske beror på att jag tog ledigt hela eftermiddagen idag.. I helgen kommer pappan och våldgästar mej, vi får se hur det går i detta något begränsade utrymme. Fortsätt ta kort, vi vill se mer kort!

Kramar och pussar i mängder!

E.

2009-03-18 @ 13:28:23
Postat av: Pappan

Häftigt sköna bilder, bra fotograferat - något för resebyråbranschen! Och faktiskt ger intryck av att ni har blivit skötsamma - iaf om man jämför med förra årets visuella redovisning. Hm. Kramar. Pussar. Rubbet!

2009-03-18 @ 14:05:42
Postat av: Mamma Lena

Hej älskade livsnjutare!

Citronpaj låter spännande. Finns det något recept?

Här i norr har jag njutit av en underbar solnedgång.

Här är en rebus från hemstaden:

Mammas katt + vanlig sovplats?

Fortsätt njut av allt.

Kramisar i mängd.

2009-03-18 @ 19:42:33
Postat av: ninni

kara Sjokvistare, vad duktiga ni ar pa att kommentera. eloge till er! (kom igen alla andra som laser..!) hoppas att ni far trevligt i storstaden du o far, Elin!

du, snacka om att vara skotsamma! vi pallar inte med att vara "oskotsamma" vi somnar typ kl tio varje kvall, I promise!!

mamms, inte citronpaj, citronPNAKKAKA, receptet ar sa latt sa latt! skirver mail! svaret pa din rebus at Simbassang!

PUSS

2009-03-19 @ 12:28:19
URL: http://dreamteamblogg.blogg.se/
Postat av: Cissi

Dit hade jag också velat åka!!! Verkar riktigt nice, men jag ska inte heller klaga! Sitter just nu på en buss på väg till Sälen o vädret verkar riktigt lovande! Ha de så bra vänner! Puss puss!

2009-03-19 @ 15:39:59
Postat av: sarape

åååh jag längtar tillbaka när jag läser det här! puss på er! ni missar inget här hemma jag lovar!

2009-03-19 @ 17:07:26
Postat av: sarape

åååh jag längtar tillbaka när jag läser det här! puss på er! ni missar inget här hemma jag lovar!

2009-03-19 @ 17:07:47
Postat av: cina

hej tjejer!

ni verkar ju ha kommit till paradiset, gud vad härligt det ser ut! och många fina bilder med=) vad kul för er att ni har fått dyka lite också, har ni väl längtat efter?! här hemma är allt som vanligt, helgen står för dörren så det är positivt=)vårsolen har nått växjö också, har varit fint väder flera dagar i rad nu, himla trevligt=)

hade fortsatt bra nu, tänker på er!

Pussar å kramar

2009-03-19 @ 20:19:24
Postat av: Marie W

fy vad vackert! vilket paradis!

vad bra ni har det!!

2009-03-20 @ 10:34:57
Postat av: Ylvis

Ganget! Hej!

Sa roligt det ar att lasa om era bravader:)

Har i Cairns har vi borjat jobba sa smatt och paradiset pa Gili med er kanns allt mer avlagset. Vi bara maste ses till sommaren! Grymt det skulle vara, eller hur!

Hoppas ni far en fortsatt bra resa, jag kommer folja med er:)

Tusen pussar o kramar/Gotland

2009-03-22 @ 09:11:00
Postat av: Mia

Hej tjejer !

Härligt att läsa om era upplevelser, ni verkar ha det toppen härligt. Pappa Sjökvist brukar lämna lite info om er oxå, så vi har koll på er.

Här hemma snurrar allt på som vanligt, fast våren är nu på väg hääärligt.Lovade att hälsa från Evy.

Har idag varit på Sushi kurs med Masumi, Jättetrevligt o intressant o gott.

Ha det nu bra o se upp för hajarna.

Stora bamsekramar från hela Kristina genom Mia

2009-03-22 @ 17:33:10
Postat av: Maria S

Hej! Hoppas ni har det underbart, verkar så iaf!! Ta hand om er. Kram Maria

2009-03-24 @ 14:21:22
Postat av: kerstin berg

Hej!

Ska snabba mig att skriva.Det står en man o väntar på datorn. Härligt att ni har det så kul o bra! Fina bilder. Vi blir nästan avundsjuka. Vi får nöja oss med Gran Canaria. Här här har vi det bara bra. Njuter av sol o värme. Hörde att det kommit snö i Växjö så det känns bra att vara här.

Försökte skriva för två dagar sedan men meddelandet gick inte fram.

Kramar till er alla.

Bengt o Kerstin

2009-03-27 @ 14:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0